NL FR

Research and Education

Natuurlijke gezondheid voor baby's en kinderen

Ontwikkeling en immuniteit

 

 

Korte inhoud

Iedere ouder streeft er naar om zijn kind gezond op te voeden. De medische kennis omtrent ziekte en gezondheid is de laatste honderd jaren enorm toegenomen en voor iedereen gemakkelijk bereikbaar. Desondanks slikken, smeren en inhaleren onze kinderen meer en meer medicijnen en dat soms al vanaf de wieg. Denk maar aan het massaal gebruik van maag-zuurremmers, inhalatie medicatie, ADHD medicatie, etc.

Vaak worden met deze medicijnen de symptomen weggeduwd maar de oorzaak van de klacht wordt niet aangepakt waardoor de klacht vroeg of laat terugkomt of zich verplaatst. Om een duurzame oplossing te kunnen bieden moeten we de klacht vanaf de basis beïnvloeden, liefst zonder chemische middelen.

In deze lezing neemt Dr. Ilse Rayen je mee naar het ontstaan van de klachten, de gevolgen en hoe je de meest voorkomende kinderkwalen natuurlijk kan aanpakken. Denk hierbij aan reflux, astma, recidiverende luchtwegontstekingen, eczeem, allergie, obesitas en metabool syndroom.

Spreker: Dr. Ilse Rayen (Pediater)

 

Dr. Ilse Rayen is in 1999 afgestudeerd aan de VUB als kinderarts. Ze heeft jarenlang als algemeen kinderarts gewerkt in ziekenhuizen en in de kinderpsychiatrie, maar daar ondervond ze gaandeweg meer en meer frustraties in de Quick-fix aanpak die gangbaar is in ons huidig geneeskundig model. Na 15 jaar heeft ze uiteindelijk de boeg omgegooid en is ze meerdere bijkomende opleidingen en bijscholingen gaan volgen, waaronder in de orthomoleculaire geneeskunde, de klinische neuro-psycho-immunologie en homeopathie om een meer complete kinderarts te worden die het kind in zijn totaliteit bekijkt en durft af te wijken van de gangbare norm. Met dit doel voor ogen richte ze in 2015 dan ook haar eigen praktijk Kapra+ op, te Hasselt.

 

De online opleiding is beschikbaar op de website van Nutriphyt en Bioamoles

Do 22 FEBRUARI Online Duur: 2u

U dient over een professioneel account te beschikken op de website van Nutriphyt (www.nutriphyt.be) of van Bioamoles (www.bioamoles.be) om deze opleiding te kunnen bekijken.

 

 

  PURES - Kasteelhoek 12 - B-8730 Beernem - Tel. +32 50 59 88 81 - info@pures.be
Disclaimer